Onze school

Wat leuk dat u komt kijken op onze website en indirect ook onze school.

Wees welkom! 

De Twilling is een openbare basisschool. Een ontmoetingsplaats waar wij open staan voor en aandacht, begrip en respect hebben voor alle levensbeschouwelijke en maatschappelijke normen en waarden die samen de Nederlandse multiculturele samenleving vormen 

De Twilling is een school waar iedereen gezien wordt en welkom is. Iedereen is goed zoals hij/zij is en wij zijn altijd nabij om ervoor te zorgen dat je kunt groeien en dat je morgen nog beter bent dan vandaag. Bij ons op school genieten we van elkaar en zijn we zonder elkaar niet compleet. Iedereen neemt zijn/haar eigen unieke kwaliteiten en vaardigheden mee naar school, waardoor we met en van elkaar kunnen leren. Dat geldt voor kinderen, maar ook voor ouders en het team van de Twilling. Samen maken wij, op onze eigen manier, het onderwijs elke dag een stukje mooier, leuker en beter. Ieder kind heeft het recht op goed onderwijs. Een veilige omgeving en goed onderwijs zijn voor ons de basis om ervoor te zorgen dat iedereen zich optimaal kan ontwikkelen, zich kan verbinden met een anderen en zijn/haar omgeving kan verrijken. 

Groeiend, eigen en nabij

Wat ons bijzonder maakt is dat wij in alles groeiend, eigen en nabij zijn. Deze drie pijlers komen terug in het stuk hierboven, maar dit zijn ook de pijlers waar wij dagelijks ons onderwijs op inrichten en wat bij ons elke dag centraal staat. 

 

Bij ons op school is welkom zijn zo belangrijk, dat we elke dag blij zijn dat jij er bent!